Catering a firemn akcie

Catering a firemn akcie











Dovoľte, aby som sa Vám poďakovala za myslím, že vydarenú spoluprácu, profesionálne pripravený program a výber prostredia, v ktorom sme sa s našimi zákaznikmi cítili veľmi dobre. A tiež ďakujem za objednané počasie:)
Reakcie od našich zákazníkov boli viac ako pozitívne - zabavili sa, oddýchli si a o to nám napokon išlo. Ešte raz ďakujem a teším sa na našu budúcu spoluprácu.

Ing. Ivana Hrabčáková, PhD.
REGADA, s.r.o.




Firemné olympiády

OlympiadyFiremné olympiády si získavajú čoraz väčšiu popularitu. Pripravte teda aj pre Vašu spoločnosť firemnú olympiádu, ktorou sa odmeníte sebe i svojim zamestnancom za celoročnú tvrdú prácu alebo dohodnite zápolenie s inými firmami a natrite to svojej konkurencii.

Vytrhnete seba i kolegov z hektického kolobehu života, zažijete ohromnú dávku zábavy, uvoľníte sa, pretiahnete si telo zdravým pohybom, upevníte svoje vzťahy s obchodnými partnermi a ak Vaša firma zvíťazí, určite si vyslúži rešpekt a obdiv, ide predsa aj o prestíž.

Vyberte pre svoju firemnú olympiádu tradičné, či netradičné disciplíny, kolektívne alebo individuálne športy, loptové a iné hry, adrenalínové súťaže, proste čokoľvek, čo Vás napadne. Pre SKonline nič nie je problém. Na požiadanie Vám dokážeme v spolupráci s našimi partnermi zabezpečiť akékoľvek služby. Výjdeme Vám maximálne v ústrety, pripravíme program podujatia presne podľa Vašich predstáv, zabezpečíme všetko potrebné na súťaže a disciplíny, poskytneme kompletný servis Vašim kolegom a obchodným partnerom a postaráme sa aj o sprievodný kultúrny program.

Program a náročnosť Vašej firemnej olympiády prispôsobíme priamo Vašim požiadavkám a možnostiam. Prečo nás nevyskúšať?

Pre bližšie detaily nás kontaktujte a presvedčte sa o kvalite a výhodnosti našich služieb.


Catering a firemn akcie, Slovensko, Slovakia spa resorts, Kpele / Lzn, Ubytovanie, kpele Slovenska
SKonline 2000-2006 (c), Vetky prva vyhraden.