Catering a firemn akcie

Catering a firemn akcie











Jako objednavatel jsme konstatovali velmi dobrou kvalitu odvedené práce, špičkovou vybavenost firmy a kvalifikaci ochotně milých zaměstnanců.

Ladislav Porada
POPR spol. s.r.o., ČR




Akcia s nami?

… Organizácia kolektívnych, formálnych či neformálnych akcií, je zväčša prestížnou záležitosťou, kde nie je priestor na chyby. Ich príprava je náročná na čas, kde čas znamená peniaze a často vyžaduje zosynchronizovanie jednotlivcov či kolektívov zabezpečujúcich jednotlivé súčasti vašej akcie, kde výpadok jedinej časti, kľudne zdanlivo bezvýznamnej, môže mať katastrofálne následky.

“Studené jedlo podávané vaším hosťom, pokazí i tú najlepšiu akciu.”

Preto je pri takýchto akciách nutné využívať množstvo osvedčených partnerov, na ktorých sa môžete spoľahnúť. Dokážete si takých nájsť na vlastnú päsť? A vôbec, je nutné podstupovať to riziko, keď využitie služieb spoločnosti, ktorá vašej akcii dodá ďalší rozmer, má v porovnaní s cenou vášho času, ktorý by ste inak do organizácie museli investovať, dokonca na výslednú cenu pozitívny vplyv!

  • šetríme váš čas - poznáme možnosti Slovenska, o ktorých možno ani netušíte - nemusíte informácie prácne a dlho vyhľadávať
  • šetríme vaše peniaze - vďaka dlhodobej spolupráci dokážeme za vás vyjednať často lepšie ceny a podmienky, ako by ste pravdepodobne vyjednali vy
  • šetríme čas vašich zamestnancov - vaši zamestnanci sa venujú svojej práci a nestrácajú čas hľadaním informácií a zabezpečovaním akcie
  • neúčtujeme si žiadne "vysokohorské prirážky", garantujeme vám maximálne pultové ceny ubytovania!
  • ponúkame vám možnosť výberu z viacerých možností a alternatív - máme bohaté skúsenosti s organizáciou firemných akcií a vieme, čo vám máme ponúknuť, poskytneme vám množstvo nápadov na vašu akciu.
  • spolupracujeme s mnohými organizáciami, firmami, cestovnými kanceláriami alebo ľuďmi z oboru a dokážeme Vám poradiť to pravé pre Vašu akciu.
  • máme pozitívne referencie, naše služby už využili mnohé firmy a s akciami boli veľmi spokojní.

Catering a firemn akcie, Slovensko, Slovakia spa resorts, Kpele / Lzn, Ubytovanie, kpele Slovenska
SKonline 2000-2006 (c), Vetky prva vyhraden.